Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Praktikák a tökéletes gyepfelületért Nyomtatás E-mail
Írta: Kufár Róbert   
2019. május 28.
Minden kerttulajdonos egységes, zöld színben ragyogó fűtakaróról álmodik. A szépségért viszont meg kell szenvedni. Sok figyelmet és rendszeres karbantartást igényel a pázsit. A Praktiker szakértője, Nagy Szilvia öt jótanácsot oszt meg az olvasókkal.
Tovább...
 
Elhízás: egyre rosszabb a helyzet Magyarországon Nyomtatás E-mail
Írta: RIMAI TÍMEA   
2019. május 28.
Az elhízottak aránya Európában a felnőtt lakosság körében Magyarországon a legmagasabb, globálisan pedig az USA, Mexikó és Új-Zéland után a negyedik helyen állunk. Az elhízás számos betegség kialakulásával függ össze, így a társadalombiztosításra rótt terhe is jelentős. A 2019-es Európai Elhízás Elleni Napon a Nemzetközi Édesítőszer Szövetség (ISA) ismét két elhízástudományi társasággal fogott össze.
Tovább...
 
Így készíts tökéletes tejes kávéreceptet! Nyomtatás E-mail
Írta: Klausz Barbara   
2019. május 28.
Mi magyarok majdnem 5 milliárd csésze kávét fogyasztunk el évente, amelynek közel 85 százaléka hozzáadott tejjel készül – derült ki a Nespresso korábbi kutatásaiból. A tejjel készült kávéreceptek esetében azonban a kávé minősége mellett fontos, hogy milyen tejet használunk az elkészítés során, legyen szó akár hagyományos tejről, akár növényi italokról.
Tovább...
 
Saját mesterségesintelligencia-chipet fejlesztett az LG Nyomtatás E-mail
Írta: Buzás Andrea   
2019. május 28.
Az otthoni mesterségesintelligencia-megoldások fejlesztésének felgyorsítását célzó stratégiája részeként az LG Electronics (LG) létre-hozta saját AI-processzorát. A vállalat szabadalmaztatott Neural Engine technológiájával a chip az emberi agy neurális hálózatának működését mintázza, amely jelentősen növeli a gépi mélytanulási algoritmusok feldolgozási sebességét.
Tovább...
 
Feszt!Eger: Minőségi koncertek és díjnyertes borok Nyomtatás E-mail
Írta: Létai Alexandra   
2019. május 27.
Díjnyertes borokkal és a legmenőbb zenekarokkal indítja a fesztiválszezont Heves megye kedvenc fesztiválja, a Feszt!Eger. Idén is a festői szépségű Bolyki-völgybe érkezik a magyar zenei élet krémje: május 30. és június 1. között egymást érik majd a jobbnál jobb koncertek a Feszt!Eger színpadán.
Tovább...
 
Kevésbé bíznak a közösségi médiában az újságírók Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. május 27.
Jelentősen csökkent a közösségi oldalak hitelessége az újságírók szemében az elmúlt négy év során – derül ki a legfrissebb Trendlabor Médiaindex felmérésből. A bizalomvesztés fő oka az álhírek fokozott terjedése, amelyekkel szinte mindannyian rendszeresen találkoznak.
Tovább...
 
Újabb sztárok a SZIN-en Nyomtatás E-mail
Írta: Marinka Csaba   
2019. május 27.
Négy új nemzetközi sztárral bővül a Szegedi Ifjúsági Napok felhozatala. Az idén 300 éves Napfény Városában - a korábban bejelentett nevek mellett – fellép Afrojack, Nakadia, Salvatore Ganacci és a fergeteges bulikat jegyző Dubioza Kolektiv. A fesztivál szervezői “ünnepi” jegyakciót is indítanak. Szeged, SZIN, 2019. Augusztus 28-31.
Tovább...
 
Négy óvodaudvar újul meg a KÉPES program keretében Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Pap Szilvia   
2019. május 27.
Az idei évben négy intézmény udvarát újítják fel a KÉPES program keretében. 26 székesfehérvári és környékbeli vállalat több mint 16 millió forinttal támogatja a beruházásokat, Székesfehérvár Önkormányzata pedig megduplázza az összeget, és finanszírozza a Városgondnokság által elvégzett kivitelezés munkadíját is. A felújítási munkákat a nyár folyamán végzi el a Városgondnokság a Rákóczi Utcai, a Nefelejcs Utcai, a Palotavárosi és a Szárazréti Óvodákban.
Tovább...
 
Az EFOTT szervezői egészséges életmódra ösztönzik a térséget Nyomtatás E-mail
Írta: Kiss Zsuzska   
2019. május 24.
Velence térsége 5. éve ad helyet az EFOTT kulturális és zenei fesztiválnak, a rendezők pedig évről-évre szerveznek olyan megmozdulásokat, amikkel meghálálják a vendéglátást és egyben hozzájárulnak a fejlődéshez: ültettek már virágokat, fákat, festettek kerítést, idén pedig a házigazda Semmelweis Egyetem hallgatóinak részvételével prevenciós előadásokkal és szűrővizsgálatokkal ösztönöznek egészséges életmódra.
Tovább...
 
Csiganyállal az öregedés ellen? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. május 24.
Gondoltad volna, hogy már nemcsak kamillát, körömvirágot és aloe verát tartalmaznak a fiatalságot ígérő kozmetikumok, hanem csiganyálat is?
Tovább...
 
Kicsi kínai üzeni: „Fogyni kicsi licsivel!” Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. május 24.
A licsi nemcsak nagyon zamatos, hanem még a fogyókúrába is beilleszthető: csökkenti a zsírok lerakódását, az edzés utáni kimerültséget és növeli az állóképességet. A benne lévő tápanyagok és szerves vegyületek miatt több országban egészségügyi és gyógyászati célokra is használják.
Tovább...
 
<< Első < Előző 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8933 - 8943 / 20399